Over mij

oorspronkelijk

Overal helpen
In totaal heb ik 30 rijpings jaren doorlopen, waarvan ongeveer 20 jaren merendeels pro bono voor het ontwikkelen van mijn meesterschap -niet al te hard van stapel te leren lopen. In meerdere landen praktizijn geweest. Inmiddels werk ik ruim 10 jaar met certificering. Deze leerwijze is traditioneel; zorg eerst dat je het écht kunt, voordat je je neon-bordje boven je deur ophangt! Mijn Oosterse basis, Thaise studies en Westerse scholing geven aan al die acties richting.

Wat een geweldige therapeut is Karen! Mijn vastzittend lijf heeft ze van top tot teen behandeld in drie uitgebreide sessies.

Nienke Sterrenburg

eigenaar, De Helleborus herberg

U

"...to see, we must forget the name of the thing we are looking at..."

Missie

Waar sta ik voor
Ik ben altijd uit op:

Duurzaam praktisch resultaat
Thaise zorg heeft echt een lange termijnvisie. Je hoeft dus niet steeds voor hetzelfde terug te komen! Dat heb ik altijd al raar gevonden hier. Keep it simple. Waar velen talloze exotische behandelwijzen uit alle windrichtingen bijeenschrapen houd ik mij bij mijn leest. Ik hoef namelijk geen indruk op jou te maken, maar werk met jou aan verbetering. Hoe eenvoudiger hoe beter je weet waar je aan toe bent.

Perspectief op een voor jou betekenisvol bestaan
Hier wordt alles in het werk gesteld om je gebruiksaanwijzing te vertalen naar het leren hoe je je toestand voortaan wilt bemeesteren. Dus op jouw geheel eigen wijze perspectief krijgen op een voor jou soepel en betekenisvol leven.

Dit leidt tot minder frequent bezoek aan de praktijk, en grotere zelfstandigheid. Wat ik duurzaamheid noem.

Met als uitgangspunt dat je je eigen antwoorden vindt middels zelfverwezenlijking en gelijkwaardigheid.

Onderscheidend, tijdloos
Thaise therapie is tijdloos. Het gedachtengoed en de werkwijze zijn zo weldadig, dat ze in de kern niet zijn veranderd, want wat toen werkte, werkt nu nog steeds. Tussen die hoofdlijnen ga ik met de tijd mee. Alles wat zal evolueren in mijn werk heeft de Thaise medicinale theorie als uitgangspunt.

Visie

?

Vaardig

Een behouden dosis humor op de mat  is een ‘must’ voor me. Soms word ik van tijd tot tijd zelf ingehaald door mijn eigen vaardigheden. Daarom zal ik met overgave bijscholen en studeren.

Inspiratie
Ik word geïnspireerd door eenvoud. Het succes van de Thaise nadruk op zelfmanagement en de eenvoud daarvan. Dat maakt het voor iedereen geschikt, jong en oud, ziek en gezond. Het doet je beseffen wat je lijf van jou verlangt en dat je daar vanzelf weer naar gaat handelen op termijn. Dit is ook de reden waarom ik mij hierin heb gespecialiseerd.

…persoonlijke benadering met respect voor je voorouders.

Passie
Doordat ik handel vanuit een nauwkeurig oosters gedachtengoed, kan ik rustig gedurfde dingen doen, innovatieve oplossingen vinden. De basis vanwaaruit ik werk, is als een tweede natuur geworden. Deze werkwijze is holistisch, integraal.

Mijn verlangen voor de toekomst is dat Thaise zorg meer algemeen toegepast wordt, als aanvulling op reguliere zorg.

Waarom
Wat ik nodig heb (spiritueel, materieel), is er vaak al. Waarom zou dat niet ook voor jou gelden? De Thaise werkwijze helpt je ingewikkelde dingen te vereenvoudigen! Lange termijn welbevinden door preventieve zorg kan zorgkosten drukken. Autonomie en kennis hebben van je gestel geeft ons een gevoel van zelfbeschikking en positiviteit. Dit geeft ons als het ware vleugels.

Heb je al zin om een afspraak maken?

“To travel or to run?
…that is the question”

Folkingestraat 9b 9711 JS Groningen

+31 (0)6 255 21 522