voor zorgprofessionals

Wat kan ik voor je betekenen?

Wat kan ik voor je doen?

Er is nogal wat gaande in de zorg. Er wordt onderzocht of partijen op de hoogte zijn van elkaars bestaan en wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

In het kader hiervan wil ik graag een paar opzetjes geven, waardoor je beter zicht krijgt op hoe mijn werk op het jouwe aansluit en misschien ontstaan er zo meer ideeen om passende zorgvormen aan te bieden. Hieronder enkele initiatieven en kruisbestuivingen.

Lactatiekundige Geerte

Geerte van den Broek van Lactatiekundige Groningen is bekend met mijn Thaise kraamzorg service aan huis. Zij weet hoe belangrijk het is voor je gezin om een goede start te maken. Geerte verkoopt enkele van mijn producten om dit te ondersteunen.

Doula Gonny

Gonny Cappers straalt uit dat ze veel ervaring heeft. Als zij in een jong gezin komt, voel je je gewaarborgd van goede zorg. Gonny weet ook, wanneer ze jullie naar me doorverwijst; ze ziet dat je daar dan winst mee behaalt en sneller op de been bent met Yu Fai Thaise kraamzorg van Houje Thai.

Doula yoga Nadine

Nadine is je doula voor- en tijdens bevallen, ik ben als het ware je doula voor na je bevalling. Nadine kan goed inschatten in welk gezin ik nodig ben.

Lien Siwalette

Tekst in de maak

Massage in jouw regio

Houje Thai is ook te vinden op www.massage-info.nl. Kijk daar rond voor massage in jouw regio.

Persoonlijk & professioneel

Karin en Kees van Katsina kennen mijn werk als praktizijn goed. Ons werk heeft zoveel raakvlakken, het is onvermijdelijk dat ik hen aanbeveel wanneer je meer verlangt naar werken aan jezelf in een groep. Kees en Karin komen als docenten Hanzehogeschool tegen, dat je heel hard werkt aan je studie maar niet meer gevoed wordt door spiritualiteit. Op hun land kun je deelnemen aan de zweethut.

Lisa Schuur

Met yogaLOS van Lisa Schuur heb ik een speciale band. Ik leerde Lisa kennen als pas afgestudeerde fysiotherapeut met een gezonde drijveer om een brug te slaan tussen reguliere- en complementaire zorg. Dit was al jaren mijn stokpaardje en onze samenwerking was daarmee beklonken., of hoe men dat  zou omschrijven.

Rita Ruibing

Tekst in de maak