Tarieven

Tarieven

Disclaimer: Alleen de natuurgeneeskundige delen van deze sessies en uitsluitend individuele en curatieve therapie wordt/worden vergoed en erkend door de beroepsorganisatie. Dit alleen komt in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Zie hiervoor: vergoedingen.
Retraite en workshops worden vanzelfsprekend NIET vergoed. Meer hierover op aanvraag en hier.

Je kunt hier direct terecht

Op eigen initiatief kun je je bij Houje Thai aanmelden. Je mag een afspraak maken zonder een verwijzing van huisarts of specialist. De huisarts blijft de coördinator van je medische zorg, en kan je ook hiernaartoe verwijzen.

De eerste keer bekijken we, of een sessie bij Houje Thai meerwaarde voor jou heeft. Vervolgens brengen we de hulpvraag en/of klacht in kaart. Daarna stellen we samen een behandelplan op. Als je zonder verwijzing in de praktijk komt, kan als gewenst, terugkoppeling plaatsvinden met de huisarts of behandelend arts.

Misschien blijft het ditmaal bij een goed gesprek. Over waar je last van hebt, wat je eet, waar je pijn hebt, hoe je met relaties omgaat of hoe sportief je bent. We zoeken dan naar waar je balans mist.

Misschien krijg je een voedingsadvies, of tips om beter te kunnen bewegen.

Toch, veruit vaker verplaatst de sessie zich naar de mat toe. Soms zal ik het lichaamswerk op een bepaald probleemgebied inzoemen, een andere keer zou ik het gehele lijf kunnen behandelen. Dan kan het zowel heel intens aanvoelen; de pijngrens opzoeken, als heel zacht en non-invasief.

Het kan zowel heel intens aanvoelen; de pijngrens opzoeken, als heel zacht en omfloerst.

Tijdsindicatie

De duur is afhankelijk van wat er moet gebeuren. Dat weet ik pas als jij hier bent. Ik werk vanaf een vol uur tot drie uur en het is wijs om je afspraak wat ruim in te plannen. Uit ervaring kan ik in bepaalde situaties een goede tijdsindicatie geven.

Prijsindicatie

De hier gehanteerde tarieven zijn conform de met de zorgverzekeraars afgesproken tegemoetkomingen voor natuurgeneeskunde, lichaamsgerichte therapie en massagetherapie. Mijn tarieven variëren tussen €85,- en €200,-, met een gemiddelde van €120,-. Je moet een vergoeding van je zorgverzekeraar meer zien als een tegemoetkoming. Je zult bijna altijd zelf bij moeten betalen. Dat vind ik best redelijk, want je bent ook verantwoordelijk voor je gezondheidskeuzes. Alleen had ik liever gezien dat de vergoedingen ruimer zouden worden.

Zorg zelf voor de informatie hoe en voor hoeveel behandelingen je verzekerd bent! Een wisselend aantal behandelingen wordt vergoed uit de aanvullende verzekering, afhankelijk van het gekozen pakket. Controle van je eigen afgesloten verzekeringspakket voorkomt dat je ten onrechte zelf teveel betaalt en de gehele nota ontvangt. Voor vragen kunt je altijd contact op nemen.

Ben je niet verzekerd voor alternatieve zorg, dan is de samenhang van:

⋅je bereidheid te investeren in jezelf,

⋅je waardering ten aanzien van de aan jou gegeven zorg,

⋅en je persoonlijke situatie

de indicatie voor betaling. Je bijdrage wordt goed besteed. Ik gebruik de inkomsten voor het dak boven ons hoofd, de bijscholing en het helpen van mensen die helemaal niets te besteden hebben. Ik ga niet zo goed om met mensen die op de sessie afdingen, dan weet je dat alvast.

Tarieven buiten de vergoeding door de zorgverzekeraars zijn excl. 21% BTW. Dit zijn onder andere de retraite en sauna, de yoga en de kooklessen.

Ik zat muurvast in mijn bovenrug/schouder en na twee kranige behandelingen ga ik weer fluitend door het leven! Super!

Sandra Ruis

eigenaar, Sandra Ruis Edelsmid

De loop der dingen heeft ertoe geleid dat ik een geheel eigen stijl heb ontwikkeld van het zoeken met jou naar oplossingen. Mijn Oosterse basis en de Thaise studies geven aan al die acties richting. Mijn persoonlijke invulling is gemakkelijk hieruit af te leiden.

Welkom baby

Yu Fai Thaise mobiele kraamsauna

Eén van de onderdelen van Houje Thai is de mobiele kraamsauna naar hedendaags thais gebruik.
Drie dagen volledig verzorgd in en om het kraambed. Met kruiden, voeding, pakkingen en massages. Voor zowel moeder als vader. Jullie baby geniet van uitgeruste ouders in een soepel lichaam.
Kosten €545,- voor drie dagen. €190,- per losse dag.

Hét ideale kraamcadeau. Vraag het aan je vrienden, of regel het gewoon voor jezelf.

Nog vragen? Ik help je graag verder.

..."to see, I must forget the name of the thing I am looking at"..

 

Folkingestraat 9b

9711 JS Groningen

+31 (0)6 255 21 522