vrij

oorspronkelijk

Geworteld
Daar, waar ik op een gegeven moment ben, liggen mijn roots. Het hoeft niet dat ene permanente plekje te zijn. Ik geniet van je niet druk maken om elkaars verschillen. Ik ben een globalist, en kijk voorbij de grenzen van land, cultuur en geslacht. Dat geeft flexibiliteit in mijn denk- en leefwijze. Dit komt nadrukkelijk ten goede van mijn behandelingen.

Ik kan bijna altijd gemakkelijk iemand helpen; ook als ik hun taal niet spreek. Ik laat mijn handen spreken.

U

"...to see, we must forget the name of the thing we are looking at..."

Reizend
Ik heb al reizende overal mensen met sessies kunnen helpen. Dit heb ik afgewisseld met het maken en verkopen van kunstvoorwerpen, in ruil voor onderdak/vervoer/voedsel. Dat, in de tijd zonder al die digitale gemakken van WiFi, AirBnB en websites. Een uitdaging was het zéker.
Ik denk ik heb het van mijn moeder (1936) en vader (1935), want de eerste ging in haar eentje op haar Solex naar Oostenrijk om in de bergen te wandelen waarna ze als operettezangeres de sterren van de hemel boven Utrecht bezong. En  mijn vader bouwde op drie continenten in sobere omstandigheden telkens vanaf de grond af een toekomst helemaal opnieuw op.
Mijn moeder werd later onderwijzeres en dat gaf mij ideeën voor mijn eigen koers later, als thuisonderwijzer in mijn eigen gezin. 

Ik was een hele andere behandelaar geworden als ik als zovelen kersvers uit een massage-workshop was komen rollen om te starten met een praktijk.

Toen ik mijn partner (onmetelijk getalenteerde vrije geest) William Van de Velde –Kunsteboer– ontmoette (check die site!), is alles snel gegaan. Ik ben eigenlijk door mijn klanten gemotiveerd een kliniek te starten op een vaste lokatie. En nu zijn we hier, bij Houje Thai. Ik woon met mijn gezin in een eenvoudig houten huisje in een prachtig stukje natuur net buiten de binnenstad Groningen. 

Geen heilig boontje

Ik bewandel zelf mijn eigen pad van blunders en oud-zeer. Ik zal ongetwijfeld mijzelf en de ander hebben teleurgesteld, dieptepunten gevoeld. Voel je dus vrij om samen dingen uit te zoeken en te proberen. Ik kijk niet snel ergens van op.

Wat een geweldige therapeut is Karen! Mijn vastzittend lijf heeft ze van top tot teen behandeld in drie uitgebreide sessies.

Nienke Sterrenburg

eigenaar, De Helleborus herberg

?

Vaardig

Een behouden dosis humor op de mat  is een ‘must’ voor me. Van tijd tot tijd word ik zelf net zo makkelijk onderuitgehaald door mijn vaardigheden. Daarom blijf ik met overgave vrolijk bijscholen en leren.

Diepgang
In feite kun je het zien als dat ik gedurende lange tijd mij heb kunnen rijpen in dit vak. Al doende heb ik ongeveer 20 jaren bijna kosteloos behandeld en gegroeid in mijn praktijkvoering. Toen ik gecertificeerd wilde worden en mijn contracten met zorgverzekeraars startten, ging ik me opnieuw scholen. Feestje van herkenning was dat. Mijn Oosterse basis, Thaise studies en Westerse scholing geven aan al mijn acties richting. Mijn ervaring is behoorlijk gegroeid; ik hoop dat ik ooit een wijze vrouw kan worden.

Heb je al zin om een afspraak maken?

..."to see, I must forget the name of the thing I am looking at"..

 

Folkingestraat 9b 9711 JS Groningen

+31 (0)6 255 21 522