Therapeutische • kuur

Kuur • retraite

Wij zijn Lien & Karen

Wij, Lien en Karen, kennen niet een werkelijk startpunt van onze zorgverlening. Het zat er gewoon al in van jongs af aan; deze verzorgings-traditie is een levenswijze. Onze ouders zijn in Indonesië en de Molukken geboren en getogen. Uit het koloniaal verleden ontstond een migratie naar Nederland. Lien is in Schattenberg, Westerbork geboren nadat Nederland zich rap terugtrok uit onafhankelijk Indonesië. Karen is geboren en getogen in Los Angeles, alwaar haar vader via tussenstop Nederland naartoe trok op zoek naar een warmer en gastvrijer klimaat.

Levenswijze

We zijn dankzij onze afkomst verbonden met de gezondheidsleer van Thailand, Maleisië, De Molukken, India en Indonesië. Gezondheid is daar als vanouds een levenswijze. Ook Nederland begint hiervan doordrongen te raken. Beiden hebben we allebei lange perioden solitair door landen getrokken en in sommigen zijn we even blijven wonen.

Deze levenswandel blijkt erg leerzaam te zijn. Dit alles tezamen schept onze speciale vriendschappelijke band en is het nu vanzelfsprekend dat we samen de kuur-retraite aanbieden. We vinden elkaar in het idee dat onze culturele achtergrond een alom gewaardeerde bedding krijgt hier en dat we hetzelfde soort respect tonen voor hetgeen aan ons door voorouders is doorgegeven. Lien is eigenaar van Thai Massage Holland en Karen van Houje Thai natuurateliers.

Bel gerust voor een afspraak

Wij willen graag jouw verhaal aanhoren, zodat wij jou een passende, persoonlijke, en op jou afgestemde behandeling kunnen geven samengesteld uit massages, yoga, meditatie en stoombaden. Het eten en drinken wordt met zorg bereid, met de kruiden uit de massage- en stoombehandelingen.
Alleen de natuurgeneeskundige delen van deze sessies komen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars.

Persoonlijk

Kom alleen, of met een partner. Vraag naar de mogelijkheden.

..."to see, I must forget the name of the thing I am looking at"..

 

Folkingestraat 9b

9711 JS Groningen

+31 (0)6 255 21 522