Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2021

Download hier de volledige tekst.

Uitblijvende betalingen

Houje Thai is een kleinschalige praktijk, dat de behandeling direkt (cash/’Tikkie’) moet worden afgerekend, tenzij anders afgesproken. Krijg je een nota mee om thuis per bank af te rekenen, dan geldt hier een betaaltermijn van 2 weken -zie voorwaarden- voor. Jij betaalt voor de dienst die wij leveren.
Incassonota’s worden naar je postadres verstuurd en overgedragen aan het incassobureau  Billincasso indien de wettelijke betalingstermijn is verstreken. Kosten incasso zijn voor jouw rekening.

Covid19 2020

Ik ga soepel om met late afmeldingen. In deze tijden kunnen wij niet voorspellen hoe we ons morgen gaan voelen. Mijn idee is om het na verloop van tijd helemaal af te schaffen, omdat ik merk dat men zich nu echt alleen afmeldt als er reden toe is en ik er weinig hinder van onderga.

Overmacht

Je hoort natuurlijk zo snel mogelijk wanneer ik door overmacht verhinderd ben de afspraak na te komen. Houje Thai, Karen de Bie gaat ervan uit dat jij als praktijkbezoeker telefonisch bereikbaar bent en attent bent op sms berichten.