Bob Haddad

Bob Haddad is een oude bekende in de Thaise geneeskunde.

Hij is oprichter van T.H.A.I., de beroepsgroep van Traditionele Thaise healers.
Een ontmoeting met Bob doet me heel erg denken aan de manier waarop ik ben opgeleid. Hij is gemoedelijk, vriendelijk en bekwaam.
Bob heeft een vertellende wijze van leren. Er is ruimte voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt met Thaise massage.

Wat ga ik leren?

We leren technieken te gebruiken om schouder- en nekklachten te lijf te gaan. We gaan het hoofd en ons gezicht behandelen.
Maak je eigen kruidenbalsems en olie voor je sessies.
We krijgen genoeg gelegenheid om te oefenen op verschillende klasgenoten. We ronden af met het in balans brengen van gevoelens en energie door middel van speciale meditatieoefeningen.

Yoga beoefenaars

Als je yoga beoefent, zul je bepaalde strekkingen en uitwerkingen herkennen, Voor jou is het een feestje van herkenning.
Voor yoga docenten is het leuk om van Bob ondersteunende handelingen te leren om je leerlingen bij bepaalde houdingen te kunnen asststeren.

Aanmelden

Vul je gegevens in en betaal met IDEAL, daarna nemen we contact met je op. Tot ziens!

 

Totaal: € -

HoujePod ~online massages

Online massages Op afspraak in je huiskamer   Waarom elkaar masseren? je hebt niet voor niets je huisgenoten! al doende leert men verlengde sluiting praktijk plezier maken Huiskamermassages Wil je wel vaker masseren en ben je bang dat je iets verkeerd doet? Wil...

HoujePod ~ontspullen in coronamodus

Ontspullen Opruimen in hoofd, hart en huis   Waarom bewaren we onze spullen? spullen vervalsen je identiteit ik heb er toch voor betaald?! kan altijd nog weggooien, waarom nu? ongemerkt afglijden in chaos Holistisch gezond Een van de dingen die terugkomen in...

HoujePod ~tijd voor pizza

Tijd voor pizza Openstaan voor het moment van nu   Waarom klagen wij deze periode? onrust om dingen te verliezen willen terug naar hoe het was ongeduld en verzet vals gevoel van aanspraak Holistisch gezond Een van de dingen die terugkomen in holistisch handelen...

HoujePod ~yu fai thaise kraamdiensten

Yu Fai kraamdiensten Een goede start is het halve werk.   Zowel voor je kindje als voor jullie zelf (!) is een goede start van groot belang. In de samenleving die ik hier heb leren kennen is de visie op kraamherstel anders uitgewerkt dan klassiek gezien in...

HoujePod ~in taaid’n van taaiheid: jaarlijks verstillen

Jaarlijks verstillen Betaal jij jaarlijks best wel veel om aan een stiltemeditatie op Java deel te nemen? Of naar Ibiza voor een dure retraite waarin jij jezelf 'ontdenkt'? Word jij knotsgek van de quarantaine? Ben jij die immer bezige bij die niet zonder snelheid kan...

HoujePod ~kruidengebruik in taaie taaid’n

Kruidengebruik Het is complementaire therapeuten door verzekeraars verboden om kruiden geneeskrachtige eigenschappen toe te schrijven en in een behandeling te gebruiken. Dit, om misleiding van jullie te voorkomen.Ook ten aanzien van de veiligheid en herkomst van de...

HoujePod ~eerste hulp bij schouders

Doe het zelf schouderverlichting Dit is opgenomen in de tijd van isolatie als gevolg van het corona virus. We kunnen lezen en horen dat medici in de ziekenhuizen overuren draaien. Heb jij nou zo'n huisgenoot die oververmoeid thuis komt na een dubbele dienst en klaagt...

Podthai ~in taaid’n van taaiheid: thuisonderwijs

Thuisonderwijs Vanaf zijn geboorte heeft onze zoon (17) thuisonderwijs gehad van ons beiden. Nu zitten velen thuis met de kinderen boven de boeken en voor een scherm. Hier en daar wordt daarover steen en been geklaagd. Men gaat eronder gebukt.Waarom? Omdat je voor het...

Podthai ~in taaid’n van taaiheid: coronakus

Corona tegendraads Sinds 13 maart 2020 ben ik als therapeut in een 'contactberoep' preventief gestopt met sessies. Dat wil niet zeggen dat ik gestopt ben met waarnemen. Aan de hand van die waarnemingen en jullie input stel ik een videopodcast samen: Podthai, naar een...

Studeer met Bob Haddad in Groningen

Een bijzondere les van Bob Haddad dit jaar mei 2020 in Groningen

Medicijnen en voedingssupplementen; tegelijk gebruiken?

Klik op de link hieronder voor het bekijken van de folder: fol_medicijnen_en_voedingssupplementen_20190415_s